Laatste nieuws

Geslaagde deelname LEF-festival 2023

Op zaterdagavond 25 november heeft de Euregio Brassband deelgenomen aan het LEF-festival in schouwburg De Lawei te Drachten.

Lees meer …

Brassband Festival Midden-Nederland 2024

Evenement

Titel:
Brassband Festival Midden-Nederland 2024
Wanneer:
zaterdag 5 oktober 2024, 18:00 - 22:00
Locatie:
ICOONtheater - Amersfoort
Categorie:
Concert

Omschrijving

Op zaterdag 5 oktober gaan de deuren van het ICOON-theater in Amersfoort weer open voor het jaarlijkse Brassband Festival Midden-Nederland. Dit festival is voor brassbands uit het midden van het land al ruim 10 jaar een tryout-mogelijkheid in de aanloop naar de Nederlandse Brassband Kampioenschappen, die een paar weken later worden gehouden in Tivoli-Vredenburg in Utrecht. De deelnemende bands zijn dus al in optima forma om de testpiece aan het publiek te laten horen. Het festival is meer dan alleen een tryout voor de NBK. De bands presenteren zich ook met een vrij programma, waarin ze laten horen wat ze kunnen! Daarnaast wordt elk optreden beoordeeld door een deskundig jurylid, die de deelnemende bands van opbouwend commentaar zal voorzien. Daarnaast worden prijzen uitgereikt voor het beste testpiece, de beste solist en het beste totaalprogramma.


Locatie

Locatie:
ICOONtheater
Straat:
Leeghwater 1-3
Postcode:
3825 MR
Plaats:
Amersfoort
Land:
Netherlands

Omschrijving

ICOONtheater is een kleurrijk theater in de jonge wijk Vathorst van Amersfoort. Een dynamische plek midden in het land, gelegen in het hart van ICOON, een multifunctioneel gebouw met oneindig veel mogelijkheden.

Cultuurhuis ICOON, inmiddels een instituut in de wijk | Vathorst