Export ICS

Brel & Brass

Evenement

Titel:
Brel & Brass
Wanneer:
zaterdag 14 maart 2020, 20:00 - 22:00
Locatie:
Kulturhus - Borne,
Categorie:
Concert

Omschrijving

Brel & Brass

Brel & Brass is een uniek samenwerkingsproject van Micheline Van Hautem met de Euregio Brassband. Ooit gedacht over hoe de muziek van Brel zou klinken, gespeeld door een brassband? Laat de muziek van Brel en de interpretatie van Micheline u overrompelen. Merk hoe de combinatie van Michelines stem met een orkest van koperblazers zowel overweldigend als intiem kan zijn.

Voor de pauze speelt de Euregio Brassband een instrumentaal programma van 30 minuten. Na de pauze is het de beurt aan Micheline Van Hautem om samen met het orkest de mooiste chansons van Jacques Brel ten gehore te brengen. Alle arrangementen zijn speciaal voor Brel & Brass geschreven door toparrangeurs. Speciale gast die avond is bastrombonist Jos Jansen. Hij is een veelgevraagd solist binnen de HaFaBra-wereld, in binnen- en buitenland.

Micheline Van Hautem wordt gezien als een van Europa’s beste Brel-vertolkers. Dat begon al in 2001 met het succesvolle album ‘Songs of Jacques Brel’ (meer dan 20 000 verkochte exemplaren). Optredens in Nederland, België, Frankrijk, Nieuw-Zeeland, Australië en de Verenigde Staten volgden snel.

Meer informatie

Website: www.brelandbrass.nl

Datum: 14 maart 2020
Tijd: 20.00 uur
Entree: EUR 14,50

Kaarten kopen

Kaarten voor Brel & Brass kunnen hier worden gekocht. 


Locatie

Locatie:
Kulturhus - Website
Straat:
Marktstraat 23
Postcode:
7622 CP
Plaats:
Borne
Land:
Netherlands

Omschrijving

Een multifunctioneel ontmoetingscentrum en verzamelgebouw: het kloppende hart binnen de sociale, culturele en maatschappelijke structuur van Borne. Er zijn diverse ruimtes waar verenigingen, instellingen of bedrijven gebruik van kunnen maken. Vanwege de centrale ligging in Twente en de mogelijkheid om naast de grote (theater)zaal ook diverse kleinere ruimten te huren is het centrum uniek voor het houden van symposia met meerdere workshops.

 

Kulturhus