Laatste nieuws

Geslaagde deelname LEF-festival 2023

Op zaterdagavond 25 november heeft de Euregio Brassband deelgenomen aan het LEF-festival in schouwburg De Lawei te Drachten.

Lees meer …

Shaffy & Brass

Evenement

Titel:
Shaffy & Brass
Wanneer:
zaterdag 3 juni 2023, 20:00 - 22:00
Locatie:
Kulturhus - Borne
Categorie:
Concert

Omschrijving

Shaffy & Brass is het nieuwe project van zangeres Micheline Van Hautem; de onvergetelijke chansons van Ramses Shaffy met elke avond een ander harmonie, fanfareorkest of brassband. Alle arrangementen zijn nieuw en speciaal voor Shaffy & Brass geschreven door toparrangeurs Jan Nellestijn, Peter Habraken en Guus Janssen.

Voor de pauze speelt het orkest een instrumentaal programma van 30 minuten. Na de pauze is het de beurt aan Micheline Van Hautem om de mooiste liederen van Ramses Shaffy ten gehore te brengen.

Speciale gast tijdens Shaffy & Brass is wederom de fenomenale bastrombonist Jos Jansen. Hij is een veelgevraagd solist binnen de HaFaBra-wereld, in binnen- en buitenland.

Micheline van Hautem


Locatie

Locatie:
Kulturhus
Straat:
Marktstraat 23
Postcode:
7622 CP
Plaats:
Borne
Land:
Netherlands

Omschrijving

Een multifunctioneel ontmoetingscentrum en verzamelgebouw: het kloppende hart binnen de sociale, culturele en maatschappelijke structuur van Borne. Er zijn diverse ruimtes waar verenigingen, instellingen of bedrijven gebruik van kunnen maken. Vanwege de centrale ligging in Twente en de mogelijkheid om naast de grote (theater)zaal ook diverse kleinere ruimten te huren is het centrum uniek voor het houden van symposia met meerdere workshops.

 

Kulturhus