Laatste nieuws

Geslaagde deelname LEF-festival 2023

Op zaterdagavond 25 november heeft de Euregio Brassband deelgenomen aan het LEF-festival in schouwburg De Lawei te Drachten.

Lees meer: Geslaagde deelname LEF-festival 2023


Sinds jaar en dag heeft de Euregio Brassband uitvoeringen verzorgd in winkelcentra, stads- of dorpskernen, kerken, bij restaurants, parken en andere plaatsen waar een muzikale omlijsting op zijn plaats is.

Voor de kerstperiode zijn wij beschikbaar om met ons ensemble "Born2Brass" de kerstsfeer te vergroten. We spelen allerlei soorten kerstmuziek, de toonzetting doet denken aan de “Christmas” sfeer in Engeland. Van traditionals als “Jingle Bells”, “Rudolph the red nosed rendeer” tot typische kerstkoralen als “Away in a manger”, “Stille nacht” en vele andere liederen.

 

  Logo_Born2Brass

Ook in het voorjaar komen we graag met onze muziek uw omgeving verfraaien met ons ensemble Born2Brass. Ons repertoire is breed samengesteld, zodat we vrijwel ieder gewenste sfeer kunnen oproepen. U kunt denken aan vrolijke muziek gebaseerd op volksmuziek, maar ook aan bewerkingen van klassieke werken, concertmarsen, popmuziek, big band sound, nationale liederen (rond Koninginnedag of bevrijding) en natuurlijk origineel voor brassband geschreven werken.


Kwaliteit van muziek is ons visitekaartje. Onze muzikanten zijn geoefende spelers en we brengen dan ook graag een aan uw wensen aangepast repertoire ten gehore. In overleg met ons is te bepalen hoe we dit op muzikaal en financieel goede wijze kunnen realiseren.

Neem voor meer informatie vooral (vrijblijvend) contact met ons op:

Harmen Droogendijk (coördinator B2B)
Mobiel: +31 (0)6 1643 4963
E-mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

  Born2Brass