Laatste nieuws

Geslaagde deelname LEF-festival 2023

Op zaterdagavond 25 november heeft de Euregio Brassband deelgenomen aan het LEF-festival in schouwburg De Lawei te Drachten.

Lees meer: Geslaagde deelname LEF-festival 2023

Naast de nog steeds te bestellen wijn is de Euregio Brassband gestart met een nieuwe actie. Dit in de vorm van een multifunctioneel, handgemaakt, eikenhouten plank. Deze is te gebruiken in de keuken om er vlees, groente of brood op te snijden. Je kunt er ook kaas, worst of toastjes op presenteren. Toepassingsmogelijkheden te over!

 

Er zijn diverse variaties verkrijgbaar:

  • Instapmodel: is rechthoekig, heeft afgeronde hoeken en verkrijgbaar met of zonder groef. Prijs €10,00 per stuk;
  • Standaardmodel: heeft een steel of een hartvormig handvat, afgeronde hoeken en verkrijgbaar met of zonder groef. Prijs € 12,50 per stuk;
  • Luxe-model: heeft een steel of een hartvormig handvat, afgeronde hoeken en verkrijgbaar met of zonder groef. In het plankje wordt de naam gefreesd voor wie het plankje is bedoeld. Prijs €15,00 per stuk.

 

Daarnaast is het graveren van de vioolsleutel mogelijk tegen een meerprijs van € 2,50.

 

plankjesproject

 

Bestellen

Als u één of meerdere bestellingen hebt voor plankjes, dan kunt u contact opnemen met de coördinator van dit project: Theo Klootwijk (e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Hij zal er dan voor zorgen dat de plankjes zo snel mogelijk bij u terecht komen.