Export ICS

Brel & Brass

Evenement

Titel:
Brel & Brass
Wanneer:
zaterdag 11 december 2021, 20:00 - 22:00
Locatie:
Kulturhus - Borne,
Categorie:
Concert

Omschrijving

Brel & Brass

Brel & Brass is een uniek samenwerkingsproject van Micheline Van Hautem met de Euregio Brassband. Ooit gedacht over hoe de muziek van Brel zou klinken, gespeeld door een brassband? Laat de muziek van Brel en de interpretatie van Micheline u overrompelen. Merk hoe de combinatie van Michelines stem met een orkest van koperblazers zowel overweldigend als intiem kan zijn.

Voor de pauze speelt de Euregio Brassband een instrumentaal programma van 30 minuten. Na de pauze is het de beurt aan Micheline Van Hautem om samen met het orkest de mooiste chansons van Jacques Brel ten gehore te brengen. Alle arrangementen zijn speciaal voor Brel & Brass geschreven door toparrangeurs. Speciale gast die avond is bastrombonist Jos Jansen. Hij is een veelgevraagd solist binnen de HaFaBra-wereld, in binnen- en buitenland.

Micheline Van Hautem wordt gezien als een van Europa’s beste Brel-vertolkers. Dat begon al in 2001 met het succesvolle album ‘Songs of Jacques Brel’ (meer dan 20 000 verkochte exemplaren). Optredens in Nederland, België, Frankrijk, Nieuw-Zeeland, Australië en de Verenigde Staten volgden snel.

Meer informatie

Website: www.brelandbrass.com

Datum: 14 maart 2020
Tijd: 20.00 uur
Entree: EUR 14,50

Kaarten kopen

Kaarten voor Brel & Brass kunnen hier worden gekocht. 

Met dank aan

Fonds voor Cultuurparticipatie

Deze activiteit is (mede) mogelijk gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie. Het Fonds voor Cultuurparticipatie stimuleert het meedoen aan cultuur.

VSBfonds

Deze activiteit is (mede) mogelijk gemaakt door VSBfondsVSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.

 

 


Locatie

Locatie:
Kulturhus - Website
Straat:
Marktstraat 23
Postcode:
7622 CP
Plaats:
Borne
Land:
Netherlands

Omschrijving

Een multifunctioneel ontmoetingscentrum en verzamelgebouw: het kloppende hart binnen de sociale, culturele en maatschappelijke structuur van Borne. Er zijn diverse ruimtes waar verenigingen, instellingen of bedrijven gebruik van kunnen maken. Vanwege de centrale ligging in Twente en de mogelijkheid om naast de grote (theater)zaal ook diverse kleinere ruimten te huren is het centrum uniek voor het houden van symposia met meerdere workshops.

 

Kulturhus