Export ICS

Kulturhus Festival

Evenement

Titel:
Kulturhus Festival
Wanneer:
zondag 8 december 2019, 12:00 - 13:00
Locatie:
Kulturhus - Borne,
Categorie:
Concert

Omschrijving

Kulturhus Borne is in 15 jaar uitgegroeid tot een echte community, met heel veel huisgenoten, gebruikers en bezoekers. Het Kulturhus faciliteert, inspireert, experimenteert, verbindt, verbroedert. Er wordt geleerd, gespeeld, gelezen, ontmoet en geleefd, er hoeft niets en er is heel veel mogelijk; de deuren staan wagenwijd open voor iedereen. Het Kulturhus weet zich daarmee als ‘’bijenkorf’’ verzekerd van een continue zwerm bezige bijen.

 

Zondag 8 december zal het op 3 podia van 11.30-18.00 uur gigantisch swingen. De Euregio Brassband speelt in de Geluksfabriek (Theaterzaal) van 12.15 tot 12.45 uur.

 

Naast alle optredens op de diverse podia is er nog het Muziekschoolfeest, met voorafgaand een Play-Inn (10.30 - 16.00 uur) en een FIFA '20 toernooi (13.00 - 17.00 uur).


Locatie

Locatie:
Kulturhus - Website
Straat:
Marktstraat 23
Postcode:
7622 CP
Plaats:
Borne
Land:
Netherlands

Omschrijving

Een multifunctioneel ontmoetingscentrum en verzamelgebouw: het kloppende hart binnen de sociale, culturele en maatschappelijke structuur van Borne. Er zijn diverse ruimtes waar verenigingen, instellingen of bedrijven gebruik van kunnen maken. Vanwege de centrale ligging in Twente en de mogelijkheid om naast de grote (theater)zaal ook diverse kleinere ruimten te huren is het centrum uniek voor het houden van symposia met meerdere workshops.

 

Kulturhus