Laatste nieuws

Geslaagde deelname LEF-festival 2023

Op zaterdagavond 25 november heeft de Euregio Brassband deelgenomen aan het LEF-festival in schouwburg De Lawei te Drachten.

Lees meer …

Dubbel Brass Concert

Evenement

Titel:
Dubbel Brass Concert
Wanneer:
zondag 17 maart 2024, 15:00 - 17:00
Locatie:
Kultuerhús Klameare - Workum
Categorie:
Concert

Omschrijving

Concert in samenwerking met brassband Crescendo Workum


Locatie

Locatie:
Kultuerhús Klameare
Straat:
Merk 1
Postcode:
8711 CL
Plaats:
Workum
Land:
Netherlands

Omschrijving

Kultuerhús Klameare is een cultureel ontmoetingscentrum, gevestigd in het oude stadhuis van Workum. Dagelijks heeft de Klameare veel bezoekers.

Je kunt hier voor van alles terecht: cursussen pottenbakken en schilderen, diverse workshops en trainingen, muziek- en toneelles, dans-, muziek- en cabaretvoorstellingen en nog veel meer. Diverse clubs hebben hun onderkomen in de Klameare, zoals 4 koren, de Workumse brassband Crescendo, de schaak- en damclub, 2 biljartclubs en de breiclub. De 3 vrouwenbonden houden hun bijeenkomsten voor leden in de Klameare en Plaatselijk Belang is een trouwe bezoeker van de Klameare door alle vergaderingen bij ons te houden.

Regelmatig zijn er grote evenementen in de Klameare: van bruiloften tot begrafenissen en van congressen tot grote feesten. Denk hierbij aan de jaarlijks terugkerende Rock & Loll avond op 30 december en de prijsuitreiking van de Strontrace in de herfstvakantie.

We geven kunstenaars uit Workum en omgeving de kans om te exposeren op de begane grond van het gebouw. Het resultaat is een verscheidenheid aan exposities, het hele jaar door.

De Bibliotheek huist in het aansluitende oude gedeelte van het stadhuis en de foyer van de Klameare dient tevens als leescafé van de bibliotheek.

Kultuerhús Klameare
Merk 1 (ingang Begine)
8711 CL Workum
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
tel. 0611801385