Laatste nieuws

Geslaagde deelname LEF-festival 2023

Op zaterdagavond 25 november heeft de Euregio Brassband deelgenomen aan het LEF-festival in schouwburg De Lawei te Drachten.

Lees meer: Geslaagde deelname LEF-festival 2023

Vrijdag 15 januari 2010 heeft de Euregio Brassband een geslaagd Nieuwjaarsconcert verzorgd samen met het Vocaal Vrouwen Ensemble 'Miscellaneous'.

 

Het nieuwjaarsconcert werd in de Waterstaatskerk te Hengelo geopend door het Vocaal Vrouwen Ensemble 'Miscellaneous' vanaf het balkon, nadat de Euregio Brassband had plaatsgenomen op het podium. De brassband vervolgde het concert met onder andere "Symphony to the New World" van Antonín Dvořák.  'Miscellaneous' kreeg daarna het genoegen een bijdrage te leveren tot de pauze.

 

 Na de pauze was het opnieuw 'Miscellaneous' die van zich liet horen met een verscheidenheid aan muzikale stijlen. De Euregio Brassband mocht halverwege het tweede bedrijf weer aan de slag met onder andere "Toccata in D-minor" van Johann Sebastiann Bach. De beide muzikale gezelschappen sloten het concert gezamenlijk af met "American Pie" en "Pastime with Good Company". 

 

NJC_2010_2