Op zaterdagavond 11 juni heeft de Euregio Brassband, samen met het Vocaal Vrouwenensemble Miscellaneous,een geslaagd dubbelconcert gegeven in het atrium van het Dijkhuis te Borne. 

Om 19.30 uur mocht Miscellaneous het concert openen, wat zij deed met diverse vocale werken, variërend van klassiek tot meer hedendaags. Hierna was het de beurt aan de Euregio Brassband, onder leiding van dirigent Ronny Buurink, om het gedeelte voor de pauze muzikaal in te vullen. Met werken als "Lord Tullamore", "Ancient Monuments" en "Valero" had de band voor een stevig, maar zeker niet onaangenaam programma gekozen.

Na de pauze was het wederom de beurt aan Miscellaneous om het muzikale gedeelte aan te vangen, waarbij ook nu weer diverse mooie werken waren te beluisteren. De bijdrage van de Euregio Brassband was na de pauze lichter en meer populair van aard, getuige de keuze voor de werken "Three Sacred Preludes", "Pirates of the Caribbean" en "Share My Yoke" (solist: Klaske Droogendijk-de Vries). Het blok werd afgesloten met het gezamenlijke werk "Duet for Two Cats", wat door het publiek erg werd gewaardeerd. Na het dankwoord en de toegift "Temple 125" kon worden teruggekeken op een muzikale en geslaagde avond!