Laatste nieuws

Geslaagde deelname LEF-festival 2023

Op zaterdagavond 25 november heeft de Euregio Brassband deelgenomen aan het LEF-festival in schouwburg De Lawei te Drachten.

Lees meer: Geslaagde deelname LEF-festival 2023

De Euregio Brassband gaat op Tour! In het kader van het 65-jarige jubileum van onze band hebben we bedacht om eens een keer echt iets anders te doen dan het verzorgen van een regulier concert. Op zaterdag 13 mei gaat de Euregio Brassband op tour door Twente!

 

Op deze dag zal een 6-tal korte concerten verzorgd worden op diverse locaties, respectievelijk: zorgcentrum ’t Bouwhuis in Lonneker, Ikea Hengelo, het Asielzoekers Centrum Azelo, de binnenstad van Enschede, tuincentrum Borghuis in Deurningen en het centrum van Borne.

Binnen enkele minuten staan de muzikanten van de Euregio Brassband speelklaar, om een vlot en herkenbaar programma ten gehore te brengen. Na het optreden vertrekt de band net zo snel als ze gekomen is.

Op deze manier willen we mensen verassen en in aanraking brengen met een brassband. Hiermee wordt ook blaasmuziek in het algemeen gepromoot en brengen we muziek naar mensen toe die niet in staat zijn om concerten te bezoeken.

Houdt onze Facebook-pagina in de gaten voor de exacte tijden waar we te beluisteren zijn 13 mei!

Logo Tour Twente