Laatste nieuws

Geslaagde deelname LEF-festival 2023

Op zaterdagavond 25 november heeft de Euregio Brassband deelgenomen aan het LEF-festival in schouwburg De Lawei te Drachten.

Lees meer: Geslaagde deelname LEF-festival 2023

Op zaterdagavond 14 maart (aanvang 20.00 uur) vindt het unieke project "Brel & Brass" plaats in het Kulturhus in Borne.


Brel & Brass

Brel & Brass is een uniek samenwerkingsproject van zangeres Micheline Van Hautem met de Euregio Brassband. Ooit gedacht over hoe de muziek van Brel zou klinken, gespeeld door een brassband? Merk hoe de combinatie van Michelines stem met een orkest van koperblazers zowel overweldigend als intiem kan zijn.

Voor de pauze speelt de Euregio Brassband een instrumentaal programma van 30 minuten. Na de pauze is het de beurt aan Micheline Van Hautem om samen met het orkest de mooiste chansons van Jacques Brel ten gehore te brengen. Alle arrangementen zijn speciaal voor Brel & Brass geschreven. Speciale gast die avond is bastrombonist Jos Jansen. Hij is een veelgevraagd solist binnen de HaFaBra-wereld, in binnen- en buitenland.

Micheline Van Hautem wordt gezien als een van Europa’s beste Brel-vertolkers. Dat begon al in 2001 met het succesvolle album ‘Songs of Jacques Brel’ (meer dan 20.000 verkochte exemplaren). Optredens in Nederland, België, Frankrijk, Nieuw-Zeeland, Australië en de Verenigde Staten volgden snel.

 

 

 

Diner-arrangement

Voor deze voorstelling wordt een speciaal dinerarrangement in samenwerking met restaurant KIR in Borne aangeboden. Geniet van een zorgvuldig samengesteld menu, inclusief toegang tot Brel&Brass, voor slechts EUR 44,00* per persoon. 

Het menu: 

Proeverij Kir

***

Kalfsentrecote op cantarellen met truffelport jus

***

Crè­me brûlée

 

*Exclusief drankjes. Om op tijd bij de voorstelling te zijn, is het advies om voor 17.30 uur aanwezig bij KIR te zijn. Reservering is gewenst.  

  

Overzicht


Zaterdag 14 maart 2020

Dinerarrangement
Aanvang: 17.30 uur
Prijs dinerarrangement: EUR 44,00 (inclusief toegang Brel & Brass)
Adres: Prins Bernhardlaan 148, Borne

Voorstelling
Aanvang: 20.00 uur
Entree: EUR 14,50
Adres: Marktstraat 23, Borne

 

Kaarten kopen

Kaarten voor Brel & Brass en het dinerarrangement kunnen hier worden gekocht. 

 

Meer informatie

Brel&Brass: www.brelandbrass.com
Kulthurhus: https://www.kulturhusborne.nl/Agenda/Brel-%26-Brass
KIR DINER x & BAR: http://kir.restaurant/

 

Met dank aan

Fonds voor Cultuurparticipatie

Deze activiteit is (mede) mogelijk gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie. Het Fonds voor Cultuurparticipatie stimuleert het meedoen aan cultuur.

VSBfonds

Deze activiteit is (mede) mogelijk gemaakt door VSBfondsVSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.