Laatste nieuws

Geslaagde deelname LEF-festival 2023

Op zaterdagavond 25 november heeft de Euregio Brassband deelgenomen aan het LEF-festival in schouwburg De Lawei te Drachten.

Lees meer: Geslaagde deelname LEF-festival 2023

Het concert "Brel & Brass" is vanwege het coronavirus verplaatst naar zaterdagavond 11 december 2021 (aanvang 20.00 uur).


Brel & Brass

Brel & Brass is een uniek samenwerkingsproject van zangeres Micheline Van Hautem met de Euregio Brassband. Ooit gedacht over hoe de muziek van Brel zou klinken, gespeeld door een brassband? Merk hoe de combinatie van Michelines stem met een orkest van koperblazers zowel overweldigend als intiem kan zijn.

Voor de pauze speelt de Euregio Brassband een instrumentaal programma van 30 minuten. Na de pauze is het de beurt aan Micheline Van Hautem om samen met het orkest de mooiste chansons van Jacques Brel ten gehore te brengen. Alle arrangementen zijn speciaal voor Brel & Brass geschreven. Speciale gast die avond is bastrombonist Jos Jansen. Hij is een veelgevraagd solist binnen de HaFaBra-wereld, in binnen- en buitenland.

Micheline Van Hautem wordt gezien als een van Europa’s beste Brel-vertolkers. Dat begon al in 2001 met het succesvolle album ‘Songs of Jacques Brel’ (meer dan 20.000 verkochte exemplaren). Optredens in Nederland, België, Frankrijk, Nieuw-Zeeland, Australië en de Verenigde Staten volgden snel.

 

Overzicht


Zaterdag 11 december 2021

Voorstelling
Aanvang: 20.00 uur
Entree: EUR 14,50
Adres: Marktstraat 23, Borne

 

Kaarten kopen

Kaarten voor Brel & Brass en het dinerarrangement kunnen hier worden gekocht. 

 

Meer informatie

Brel&Brass: www.brelandbrass.com
Kulthurhus: https://www.kulturhusborne.nl/Agenda/Brel-%26-Brass
 

Met dank aan

Fonds voor Cultuurparticipatie

Deze activiteit is (mede) mogelijk gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie. Het Fonds voor Cultuurparticipatie stimuleert het meedoen aan cultuur.

VSBfonds

Deze activiteit is (mede) mogelijk gemaakt door VSBfondsVSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.