Laatste nieuws

Geslaagde deelname LEF-festival 2023

Op zaterdagavond 25 november heeft de Euregio Brassband deelgenomen aan het LEF-festival in schouwburg De Lawei te Drachten.

Lees meer: Geslaagde deelname LEF-festival 2023

Op zaterdagavond 3 juni (aanvang 20.00 uur) vindt het unieke project "Shaffy & Brass" plaats in het Kulturhus in Borne.


Shaffy & Brass

Shaffy & Brass is een uniek samenwerkingsproject van zangeres Micheline Van Hautem met de Euregio Brassband. Ooit gedacht over hoe de muziek van Shaffy zou klinken, gespeeld door een brassband? Merk hoe de combinatie van Michelines stem met een orkest van koperblazers zowel overweldigend als intiem kan zijn.

Voor de pauze speelt de Euregio Brassband een instrumentaal programma van 30 minuten. Na de pauze is het de beurt aan Micheline Van Hautem om samen met het orkest de mooiste chansons van Ramses Shaffy ten gehore te brengen. Alle arrangementen zijn speciaal voor Brel & Brass geschreven. Speciale gast die avond is bastrombonist Jos Jansen. Hij is een veelgevraagd solist binnen de HaFaBra-wereld, in binnen- en buitenland.

 

 

  

Kaarten kopen

Kaarten voor Shaffy & Brass kunnen hier worden gekocht. 

 

Meer informatie

Shaffy & Brass: https://www.michelinemusic.com/shaffybrass
Kulthurhus: https://www.kulturhusborne.nl/programmadetails/shaffy-brass/

 

Met dank aan

Prins Bernhard Cultuurfonds

Deze activiteit is (mede) mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds. Het Prins Bernhard Cultuurfonds ondersteunt projecten op het gebied van cultuur en natuurbehoud in Nederland.

 

Fonds voor Cultuurparticipatie

Deze activiteit is (mede) mogelijk gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie. Het Fonds voor Cultuurparticipatie stimuleert het meedoen aan cultuur.

VSBfonds

Deze activiteit is (mede) mogelijk gemaakt door VSBfondsVSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.

 

 

Cogas Cultuurfonds

Het Cogas Cultuurfonds ondersteunt ieder jaar veel mooie evenementen en initiatieven in de regio. Vele verenigingen en andere organisaties hebben in de afgelopen jaren vanuit het Cultuurfonds al een financiële bijdrage ontvangen voor de organisatie van onder andere evenementen, voorstellingen en concerten.