Zondag 21 september 2008 heeft de Euregio Brassband een geslaagde studiedag gehad voor het concert met Miscellaneous op donderdag 2 oktober 2008 in de Hofkerk te Oldenzaal. 

 

 Om 14.30 uur ging de studiedag van start in zaal M1 van het Kulturhus te Borne. Onder leiding van Gerrit Kobus gingen we druk aan de slag met ons repertoire voor deze dag (o.a. 'The Four Noble Truths' van Philip Sparke en 'De Zee' van Rieks van der Velde'). Rond 15.45 uur konden we aanschuiven voor het eerste bakje koffie met een stuk taart. Meerdere zelfs, want de dames van de activiteitencommissie hadden zowel een warme appeltaart als twee kwarktaarten klaargemaakt, hulde!

 

Om 16.45 uur was het tijd voor een korte tweede pauze, om vervolgens nog tot 18.00 uur door te repeteren. Na afloop van de repetitie zijn we met een groot gezelschap vertrokken richting het Mexicaanse restaurant 'La Carretas' in Borne. Hier hebben we met z'n allen gezellig gegeten en gedronken. Al met al een geslaagde dag! Voor een leuke impressie, zie 'foto's'.

 

 Studiedag