Gisteravond heeft de Euregio Brassband uit Borne een geslaagd concert gegeven in samenwerking met Vocaal Vrouwenensemble Miscellaneous. In de sfeervolle Hofkerk in Oldenzaal wisten beide gezelschappen er een leuke avond van te maken.

 

De Euregio Brassband beet het spits af om 20.15 uur met 'A Flourish for Brassband'. Hierna vervolgde ze met het koraal 'He Found Me' en daarna met drie delen uit het grote werk 'The Four Noble Truths' van Philip Sparke. Het gedeelte van de Euregio Brassband voor de pauze werd afgesloten met 'Mac Arthur Park'. Hierna was het de beurt aan Miscellaneous, wat zich vertaalde in diverse Duitstalige liederen voor de pauze.

 

Na de pauze was het wederom de beurt aan het Vocaal Vrouwenensemble Miscellaneous, met ditmaal diverse Engelstalige liederen. Vervolgens liet de Euregio Brassband van zich horen met de nummers 'Mr. Jums', 'Jamie's Patrol' en 'De Zee'. Met name bij dit laatste nummer ging het dak er zo wat af!

 

Het dubbelconcert werd gezamenlijk afgesloten met 'Anthem', uit de musical Chess. Na een afsluiting praatje van de voorzitter van de Euregio Brassband werd het laatste gezamenlijke nummer ingezet: 'Pastime with Good Company'. Beide muzikale gezelschappen kijken terug op een geslaagde en muzikale avond en er zijn al plannen voor een volgend gezamenlijk optreden!

 

Concert Miscellaneous Oldenzaal