Laatste nieuws

Geslaagde deelname LEF-festival 2023

Op zaterdagavond 25 november heeft de Euregio Brassband deelgenomen aan het LEF-festival in schouwburg De Lawei te Drachten.

Lees meer: Geslaagde deelname LEF-festival 2023

Zondag 2 november 2008 heeft de Euregio Brassband uit Borne een geslaagd concert gegeven in samenwerking met het harmonieorkest Semper Crescendo uit Oldenzaal.

Om 15.00 uur mocht het harmonieorkest uit Oldenzaal als eerste aantreden in de Grote Zaal van het Kulturhus te Borne. In een ruim 45 minuten durend programma liet zij horen dat een harmonie over diverse kleuren beschikt en een veelzijdig repertoire het luisterend publiek ten deel viel.

Na de pauze was het de beurt aan de Euregio Brassband, die ook voor deze gelegenheid een veelzijdig programma had samengesteld, met als bijzonderheden toch zeker 'The Four Noble Truths' van Philip Sparke en 'Perhaps Love' van John Denver, met als solisten Klaske Droogendijk-de Vries (cornet) en Peter Prins (bugel).

Rond 17.00 uur was de muzikale zondagmiddag al weer tot een einde gekomen, met uiteraard nog een bloemetje voor de dirigenten en de presentator. Beide orkesten kijken terug op een prettige samenwerking en wie weet wat de toekomst gaat brengen! Foto's van dit concert zijn onder de gelijknamige kop in het menu te vinden.

 

Concert_SemperCrescendo_2008