Laatste nieuws

Geslaagde deelname LEF-festival 2023

Op zaterdagavond 25 november heeft de Euregio Brassband deelgenomen aan het LEF-festival in schouwburg De Lawei te Drachten.

Lees meer: Geslaagde deelname LEF-festival 2023

Op zondag 15 november 2009 heeft de Euregio Brassband samen met de KEBH een geslaagd High Tea Concert gegeven!

 

Om 15.00 uur opende de KEBH het middagconcert in het Bonhoeffercollege, locatie Van der Waalslaan, te Enschede. Onder het genot van thee, koekjes en veel chocolade speelde de Koninklijke Enschedese Burger Harmonie diverse stukken en sloot haar deel af met allerlei musical-liederen van Mary Poppins.

 

Na de pauze was het de beurt aan de Euregio Brassband. Vanwege het High Tea aspect had de brassband gekozen voor een programmering met een flinke Engelse tint. De opening "A Flourish for Brassband", het koraal "I Can Think of Him" en het grote werk "Resurgam" droegen hier in grote mate aan bij. Een groot compliment ook voor de solisten Klaske (cornet) en Peter (bugel) voor hun spel in Perhaps Love. Na een paar leuke nummers werd het concert besloten met "It's a Sin".

 

Terugkijkend was het High Tea Concert een groot succes, waarbij een vervolg in de toekomst zeker denkbaar is! Zie voor een impressie onder "Foto's".

 

 High_Tea_Concert_2009