Laatste nieuws

Geslaagde deelname LEF-festival 2023

Op zaterdagavond 25 november heeft de Euregio Brassband deelgenomen aan het LEF-festival in schouwburg De Lawei te Drachten.

Lees meer: Geslaagde deelname LEF-festival 2023

De maand april 2010 ligt al weer een aantal weken achter ons. De Euregio Brassband heeft in deze maand een drietal concerten gegeven, waarop we kort terugblikken.

 

3 april - "Keep them rolling"

Op zaterdag 3 april heeft de brassband de muzikale omlijsting verzorgd van de optocht van oude legervoertuigen ("Keep them Rolling") in verband met het feit dat het die dag 65 jaar geleden is dat Borne werd bevrijd. Deze kwamen naar Borne via Delden, Zenderen en Hertme. Om ongeveer half vijf was deze stoet in Borne, waarbij de wagens werden geparkeerd op het terrein rond het gemeentehuis opdat geïnteresseerd publiek een kijkje kon nemen. Ondanks het niet al te mooie weer was de opkomst goed en de muziek een welkome aanvulling.

 

18 april - Borne op z'n Best

Zondagmiddag 18 april was het weer zover. Tijd voor het jaarlijkse Borne op z’n Best! Op de pleinen en in de straten van het dorpscentrum gonsde het weer van de activiteiten. Muziek en dans, eten en drinken, alle winkels open, kunst en cultuur... De Euregio Brassband vervulde ook een belangrijke rol middels een optreden in de Nieuwe Kerkstraat van 13.00 tot 14.00 uur.

 

20 april - Examens Renske en Dorien

Dinsdagavond 20 april was het voor Renske Vriesema (cornet) en Dorien Groen (trombone) een spannende avond. Beide mochten namelijk hun kunnen tentoon spreiden voor hun D-examen, met begeleiding van de Euregio Brassband. De dames brachten het er allebei goed vanaf, met als resultaat dat ze allebei geslaagd zijn voor hun D-examen!

 

Foto's van de evenementen kunnen worden gevonden onder "Foto's".